logo HumanInsight
team

Science. Passion. Impact

Hallo! Ik ben Els Compernolle, de oprichter van HumanInsight.


Mijn fascinatie? Menselijk gedrag! Na studies bio-ingenieur aan de KU Leuven vertrok ik voor 11 jaar naar het buitenland. Ik studeerde gedragseconomie aan de University of Cambridge en doceerde aan de London School of Economics en University College Dublin. Ik werkte als senior beleidsadviseur in Londen, Dublin en Brussel.


Voor HumanInsight verwerk ik de laatste kennis uit de gedragseconomie, neurowetenschappen en cognitieve psychologie in wetenschappelijk onderbouwde trainingen en consultancy, waar individuen en organisaties leren gebruik maken van gedragsinzicht om de eigen werking te verbeteren. 


Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs: ze evalueren onze werking keer op keer erg positief, met een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,8.

Experten, trainers en coaches

Emilie Brébant

Emilie is antropologe (Phd, Université Libre de Bruxelles). In haar vormingen maakt ze graag gebruik van instrumenten uit de collectieve intelligentie (sociocratie, PRODAS praatcirkel, deep democracy...), theaterimprovisatie en actietheater.


Emilie geeft vormingen op vlak van diversiteit en inclusie, interculturele competenties en communicatie en participatief bestuur. Ze legt hierbij nadruk op bewustwording van onze eigen vooringenomenheden en op gemeenschappelijke elementen in onze individuele verhalen.


Ze begeleidt teams bij het analyseren van hun huidige manier van werken en het co-creëren van projecten.

Peter Claes

Peter is Master of Arts in het Vertalen en Master NLP, Green belt Lean-Six Sigma® en gecertificeerd Trainer HRD Academy. Hij vervolmaakt zich als internationaal CNVC-Trainer (Center for Nonviolent Communication) in een certificerend traject bij Thera Balvers (Nederland).


Peter geeft opleidingen op vlak van communicatie en change, met een onblusbare passie voor de mens als klant of medewerker. Hij raakt sterk geïnspireerd door collectieve intelligentie, participatieve samenwerking en eigenaarschap.


Klanten typeren zijn werkwijze als charismatisch, energiek, resultaatgericht, in beweging brengend, gedurfd en uitdagend klantgericht.

Els Compernolle

Els is de oprichter van HumanInsight. Haar fascinatie? Menselijk gedrag!


Na studies bio-ingenieur (KU Leuven) vertrok Els voor 11 jaar naar het buitenland. In die periode  studeerde ze gedragseconomie aan de University of Cambridge en doceerde aan de London School of Economics en University College Dublin.


Els is een enthousiaste en enthousiasmerende expert-trainer voor wie kritisch denken en wetenschappelijke onderbouwing centraal staat. Ze houdt van vormingen die deelnemers nudgen naar gedragsverandering en die voor resultaat zorgen in hun dagelijkse praktijk. 

Joelle Jablan

Joelle is een voormalig advocaat met een Master in Comparative Law (University of Oxford en Université Panthéon-Assas Paris 2) en Advanced Master in Human Rights (Université Saint-Louis Bruxelles).


Na een carrière bij internationale advocatenkantoren, begeleidt ze nu organisaties bij het ontwerpen en implementeren van doelstreffende strategieën en opleidingen op het gebied van Diversity, Equity, and Inclusion (DEI). Hierbij moedigt Joelle organisaties aan verder te gaan dan compliance-only en om zo maturiteit in hun DEI te brengen.


Joelle is docente aan de Solvay Brussels School of Economics and Management in Diversity management and multiculturality.

Emmanuelle Verhagen

Emmanuelle is diverseitsexperte en leiderschapcoach. Ze behaalde haar MBA in SDA Bocconi. Als merkstrateeg reisde ze de wereld rond. Nu helpt ze organisaties bij de uitbouw van hun diversiteits-, gelijkheids- en inclusieprogramma's. Ze is voorzitter van de Belgische Vereniging voor Intersekse Personen.


Als gecertificeerd co-actief leider focust Emmanuelle op het design en geven van ervaringsgerichte workshops en coaching op vlak van unconscious bias, gender, allyship, ...


Het werk van Emmanuelle is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en gedragen door feiten.